Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Konkurs „Moguća Srbija“ otvoren do 13. maja

Pozivamo vas da učestvujete na konkursu „Moguća Srbija“ koji je do 13. maja otvoren na portalu mogucasrbija.rs i koji, u okviru istoimenog projekta sprovodi Evropski pokret u Srbiji uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) preko Instituta za održive zajednice.

Ukoliko imate predloge ili ideje o tome kako se suočiti sa ključnim izazovima i preprekama razvoja Srbije i/ili mesta u kom živite i kako ti izazovi mogu postati razvojna šansa u oblasti ekonomije, međunarodne politike, životne sredine, energetike, socijalne politike, obrazovanja i drugih tema predstavljenih na portalu, pošaljite ih i učestvujte na konkursu.

Na portalu www.MogucaSrbija.rs, koji je namenjen poboljšanju javne politike, dostupna su mišljenja, analize i predlozi stručnjaka o navedenim temama, baza korisnih dokumenata i publikacija, kao i vesti o aktivnostima sprovedenim širom Srbije.

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.