Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Konkurs Kancelarije za evropske integracije za finansiranje malih projekata OCD

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisala je javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje malih projekata organizacija civilnog društva u oblasti informisanja o Evropskoj uniji i o različitim aspektima evropske integracije Srbije.

Na javni konkurs se mogu prijaviti kao nosioci projekta OCD koje su registrovane na teritoriji Republike Srbije, individualno ili u saradnji sa partnerima (lokalna samouprava, privredni sektor, akademska zajednica, nastavnici i učitelji, druge OCD, mediji).

Rok za podnošenje prijava je od dana objavljivanja javnog konkursa (24. maj) do 8. juna 2012.

Više informacija o javnom konkursu i neophodna dokumenta za prijavljivanje možete naći na internet prezentaciji Kancelarije za evropske integracije www.seio.gov.rs i na fejsbuk stranici Kancelarije za evropske integracije. Neophodne formulare za prijavljivanje takođe možete preuzeti u prostorijama Kancelarije za evropske integracije, Sektor za komunikacije i obuku, Nemanjina 34. Za eventualna pitanja i pojašnjenja zainteresovane organizacije se mogu obratiti Nataši Savić Janjić, nsavic@seio.gov.rs.

Comments

No comments on this article. Why not be the first and add your own comment using the form below.

Leave comment

Commenting is restricted to registered users. Register or login now to add a comment.