Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Konkurs Kancelarije za evropske integracije za finansiranje malih projekata OCD

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije raspisala je javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje malih projekata organizacija civilnog društva u oblasti informisanja o Evropskoj uniji i o različitim aspektima evropske integracije Srbije.

Na javni konkurs se mogu prijaviti kao nosioci projekta OCD koje su registrovane na teritoriji Republike Srbije, individualno ili u saradnji sa partnerima (lokalna samouprava, privredni sektor, akademska zajednica, nastavnici i učitelji, druge OCD, mediji).

Rok za podnošenje prijava je od dana objavljivanja javnog konkursa (24. maj) do 8. juna 2012.

Više informacija o javnom konkursu i neophodna dokumenta za prijavljivanje možete naći na internet prezentaciji Kancelarije za evropske integracije www.seio.gov.rs i na fejsbuk stranici Kancelarije za evropske integracije. Neophodne formulare za prijavljivanje takođe možete preuzeti u prostorijama Kancelarije za evropske integracije, Sektor za komunikacije i obuku, Nemanjina 34. Za eventualna pitanja i pojašnjenja zainteresovane organizacije se mogu obratiti Nataši Savić Janjić, nsavic@seio.gov.rs.

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.