Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Poziv na javnu raspravu: „Civilno društvo u procesu evropske integracije"

Poziv na javnu raspravu: „Civilno društvo u procesu evropske integracije – od konstruktivnog dijaloga do uspešnih pregovora“

Povodom predstavljanja novog predloga za javnu praktičnu politiku Istraživačkog foruma Evropskog pokreta u Srbiji, pod nazivom „Civilno društvo u procesu evropske integracije – od konstruktivnog dijaloga do uspešnih pregovora“, autora Maje Bobić i Relje Božića, biće održana javna rasprava u petak, 19. oktobra 2012. godine u prostorijama Evropskog pokreta u Srbiji (Beograd, Kralja Milana 31/II), sa početkom u 11 časova.

Diskusija će biti posvećena razmatranju važnosti uključivanja predstavnika civilnog društva u proces pregovora Republike Srbije o punopravnom članstvu u Evropskoj uniji, kako bi se obezbedila sveobuhvatna i na konsenzusu zasnovana pregovaračka platforma po oblastima o kojima se pregovori vode.

Zainteresovani predstavnici organizacija civilnog društva svoje prijave za učešće u javnoj raspravi mogu poslati na email: jelena.ribac@emins.org ili putem telefona 3640 174, do srede, 17. oktobra 2012. godine.

Comments

No comments on this article. Why not be the first and add your own comment using the form below.

Leave comment

Commenting is restricted to registered users. Register or login now to add a comment.