Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Poziv na javnu raspravu: „Civilno društvo u procesu evropske integracije"

Poziv na javnu raspravu: „Civilno društvo u procesu evropske integracije – od konstruktivnog dijaloga do uspešnih pregovora“

Povodom predstavljanja novog predloga za javnu praktičnu politiku Istraživačkog foruma Evropskog pokreta u Srbiji, pod nazivom „Civilno društvo u procesu evropske integracije – od konstruktivnog dijaloga do uspešnih pregovora“, autora Maje Bobić i Relje Božića, biće održana javna rasprava u petak, 19. oktobra 2012. godine u prostorijama Evropskog pokreta u Srbiji (Beograd, Kralja Milana 31/II), sa početkom u 11 časova.

Diskusija će biti posvećena razmatranju važnosti uključivanja predstavnika civilnog društva u proces pregovora Republike Srbije o punopravnom članstvu u Evropskoj uniji, kako bi se obezbedila sveobuhvatna i na konsenzusu zasnovana pregovaračka platforma po oblastima o kojima se pregovori vode.

Zainteresovani predstavnici organizacija civilnog društva svoje prijave za učešće u javnoj raspravi mogu poslati na email: jelena.ribac@emins.org ili putem telefona 3640 174, do srede, 17. oktobra 2012. godine.

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.