Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Poziv za učešće na naprednom treningu za pisanje projekata za program Mladi u akciji EU

Četvorodnevni intenzivni trening imaće za cilj da unapredi razumevanje svih elemenata projektnog formulara Programa "Mladi u akciji" EU, kao i da, uz stručno nadgledanje trenera/eksperata, projekat bude detaljno razrađen. U okviru treninga će biti obrađeno pisanje projekata u okviru pod-Akcije 3.1 (treninga i umrežavanja i omladinskih razmena) i Akcije 2. Evropski volonterski servis.

Trening će biti održan u periodu od 14. do 18. novembra 2012.

Nakon treninga, svim učesnicima treninga će biti pružena intenzivna podrška u razvoju projekata koja će uključivati komunikaciju telefonom i elektronskom poštom, kao i sastanke sa predstavnicima Kontakt tačaka.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite formular i da ga pošaljete na adresu:
hajdeda@mladiuakciji.rs, najkasnije do 5. novembra 2012.

Preuzmite prijavni formular.

Trening se realizuje u sklopu projekta "Podrška kvalitetu implementacije međunarodnih omladinskih projekata u Srbiji u okviru programa Mladi u akciji EU" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, Republike Srbije, a koji realizuje Grupa "Hajde da..." u saradnji sa organizacijama BalkanIDEA iz Novog Sada i Edukativni centar iz Kruševca, kao zvanično imenovanim kontakt tačkama za Program Evropske unije "Mladi u akciji".

Comments

No comments on this article. Why not be the first and add your own comment using the form below.

Leave comment

Commenting is restricted to registered users. Register or login now to add a comment.