Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Poziv za učešće na naprednom treningu za pisanje projekata za program Mladi u akciji EU

Četvorodnevni intenzivni trening imaće za cilj da unapredi razumevanje svih elemenata projektnog formulara Programa "Mladi u akciji" EU, kao i da, uz stručno nadgledanje trenera/eksperata, projekat bude detaljno razrađen. U okviru treninga će biti obrađeno pisanje projekata u okviru pod-Akcije 3.1 (treninga i umrežavanja i omladinskih razmena) i Akcije 2. Evropski volonterski servis.

Trening će biti održan u periodu od 14. do 18. novembra 2012.

Nakon treninga, svim učesnicima treninga će biti pružena intenzivna podrška u razvoju projekata koja će uključivati komunikaciju telefonom i elektronskom poštom, kao i sastanke sa predstavnicima Kontakt tačaka.

Da biste se prijavili za učešće na Treningu, potrebno je da popunite formular i da ga pošaljete na adresu:
hajdeda@mladiuakciji.rs, najkasnije do 5. novembra 2012.

Preuzmite prijavni formular.

Trening se realizuje u sklopu projekta "Podrška kvalitetu implementacije međunarodnih omladinskih projekata u Srbiji u okviru programa Mladi u akciji EU" koji finansira Ministarstvo omladine i sporta, Republike Srbije, a koji realizuje Grupa "Hajde da..." u saradnji sa organizacijama BalkanIDEA iz Novog Sada i Edukativni centar iz Kruševca, kao zvanično imenovanim kontakt tačkama za Program Evropske unije "Mladi u akciji".

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.