Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Poziv na konferenciju

Kancelarija Vlade Republike Srbije za saradnju sa civilnim društvom vas poziva na konferenciju Uvod u proces pregovora o pristupanju Evropskoj uniji – pregovaračka poglavlja 23 i 24, koja će biti održana u petak 5. jula 2013. godine u hotelu Metropol, sala Nikola Tesla. Dnevni red skupa možete preuzeti ovde.

Pregovaračka poglavlja 23 i 24, koja se odnose na pravosuđe i osnovna prava, kao i pravdu, slobodu i bezbednost, imaju posebnu važnost u procesu pregovora o pristupanju EU, imajući u vidu da su to poglavlja koja će biti prva otvorena u ovom procesu i poslednja zatvorena. Stoga će na ovu temu govoriti čelni ljudi državnih institucija koje će učestvovati u pregovorima po ovim poglavljima, predstavnici hrvatskog civilnog sektora koji će preneti svoja iskustva iz procesa pregovora - sa naglaskom na monitoring ovog procesa, kao i predstavnici organizacija civilnog društva iz Srbije koji će predstaviti svoje viđenje mogućih modela učešća OCD u procesu pregovaranja sa Evropskom unijom.

Molimo vas da imena predstavnika vaše organizacije koji će učestvovati na skupu dostavite na djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs najkasnije do 2. jula 2013. godine.

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom će pokriti troškove prevoza za predstavnike organizacija koji dolaze van Beograda u iznosu povratne autobuske karte. Stoga vas molimo da sa sobom ponesete autobusku kartu ili potvrdu o cenu ove karte koju možete dobiti na autobuskoj stanici, ukoliko dolazite drugim sredstvima prevoza.

Napominjemo da je poziv upućen za SEKO Vladavina prava i SEKO Civilno društvo, mediji i kultura.

Kancelarija Vlade Republike Srbije za saradnju sa civilnim društvom

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.