Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Konkurs Instituta za održive zajednice

Institut za održive zajednice (ISC) objavio je poziv za predloge u okviru posebne grant šeme za program "Građansko društvo za budućnost". Institut za održive zajednice, koji je zvanični realizator programa USAID-a "Građansko društvo za budućnost" prihvata predloge lokalnih organizacija civilnog društva, institucija koje podržavaju medije, neprofitnih organizacija, univerziteta, javnih i privatnih preduzeća za implementaciju granta koji treba da detaljno istražiti mogućnosti uspostavljanja medijskog fonda.

"Građansko društvo za budućnost" je dvogodišnji program dizajniran da ojača strukture civilnog društva u Republici Srbiji, da podrži dalje demokratske reforme kao i ulazak Srbije u Evropsku uniju.

Sve informacije o pozivu, potrebnoj dokumentaciji, opisu projekta kao i očekivanim aktivnostima unutar poziva mogu se naći na zvaničnoj internet strani Instituta za održive zajednice.

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.