Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Poziv za učešće na konferenciji o pregovaračkom poglavlju 27 (životna sredina)

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom (je objavila poziv za predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave zaštitom životne sredine da se prijave za učešće u radu konferencije koja će biti posvećena pregovaračkom poglavlju 27 (životna sredina).

Konferencija pod nazivom „Izgradnja kapaciteta OCD-a za praćenje sprovođenja politika u oblasti zaštite životne sredine i energetike (27. poglavlje pregovora sa EU)“ zakazana je za petak, 06. septembar 2013. godine, u Palati Srbija, sala Beograd (svečani ulaz) , Bulevar Mihajla Pupina 2, sa početkom u 10:30 časova.

Agendu konferencije možete preuzeti ovde.

Zbog ograničenog broja mesta ova konferencija je posvećena isključivo organizacijama civilnog društva koje se bave zaštitom životne sredine.

Molimo vas da ime jednog predstavnika/ce vaše organizacije koji će učestvovati na skupu dostavite najkasnije do utorka, 3. septembra 2013. godine na e-mail: djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs

Napomena: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom će pokriti troškove prevoza za predstavnike organizacija koji dolaze van Beograda u iznosu povratne autobuske karte. Stoga vas molimo da sa sobom ponesete autobusku kartu ili potvrdu o cenu ove karte koju možete dobiti na autobuskoj stanici, ukoliko dolazite drugim sredstvima prevoza.

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.