Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Poziv za učešće na konferenciji o pregovaračkom poglavlju 27 (životna sredina)

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom (je objavila poziv za predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave zaštitom životne sredine da se prijave za učešće u radu konferencije koja će biti posvećena pregovaračkom poglavlju 27 (životna sredina).

Konferencija pod nazivom „Izgradnja kapaciteta OCD-a za praćenje sprovođenja politika u oblasti zaštite životne sredine i energetike (27. poglavlje pregovora sa EU)“ zakazana je za petak, 06. septembar 2013. godine, u Palati Srbija, sala Beograd (svečani ulaz) , Bulevar Mihajla Pupina 2, sa početkom u 10:30 časova.

Agendu konferencije možete preuzeti ovde.

Zbog ograničenog broja mesta ova konferencija je posvećena isključivo organizacijama civilnog društva koje se bave zaštitom životne sredine.

Molimo vas da ime jednog predstavnika/ce vaše organizacije koji će učestvovati na skupu dostavite najkasnije do utorka, 3. septembra 2013. godine na e-mail: djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs

Napomena: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom će pokriti troškove prevoza za predstavnike organizacija koji dolaze van Beograda u iznosu povratne autobuske karte. Stoga vas molimo da sa sobom ponesete autobusku kartu ili potvrdu o cenu ove karte koju možete dobiti na autobuskoj stanici, ukoliko dolazite drugim sredstvima prevoza.

Comments

No comments on this article. Why not be the first and add your own comment using the form below.

Leave comment

Commenting is restricted to registered users. Register or login now to add a comment.