Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Obuka za OCD o pripremi IPA II akcionih dokumenata

Kancelarija za evropske integracije, uz pomoć projekta tehničke podrške PPF 5, organizuje obuku za organizacije civilnog društva, članice SEKO mehanizma, u sklopu učešća OCD u procesu programiranja.

Obuka će biti realizovana 28. marta 2014. godine, u Palati Srbije, Istočni ulaz, sala 233, 2 sprat sa početkom u 9:00 časova. Maksimalan broj predstavnika OCD po SEKO sektoru je četiri - po jedan predstavnik iz svake organizacije koja sačinjava konzorcijum i jedan predstavnik iz organizacije članice SEKO mreže.

Tema obuke je Priprema IPA II Akcionih dokumenata (Action documents - ADs).

Cilj obuke je nastavak podizanja kapaciteta OCD za aktivno učešće u procesu programiranja i naslanja se na obuku organizovanu 7. februara ove godine, koja je imala za cilj da predstavnicima OCD predstavi opšti okvir IPA II, suštinu i značaj Sektorskih dokumenta i faze njegove izrade.

Program obuke možete preuzeti ovde.

Rok za prijavu učešća na obuci vodećoj organizaciji SEKO konzorcijuma je 24. mart 2014. godine. Vodeća organizacija će prijave proslediti kontakt osobi u Kancelariji za evropske integracije.

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.