Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Učešće OCD u programiranju programa prekogranične saradnje za novu finansijsku perspektivu

U ponedeljak, 12. maja 2014. godine u Palati Srbija održana je Konsultativna radionica - informisanje o napretku u procesu pripreme programa prekogranične saradnje za finansijsku perspektivu 2014-2020, koji je organizovala Kancelarija za evropske integracije.

Osnovini cilj radionice je da informiše predstavnike organizacija civilnog društva o novinama u programima prekogranične i transnacionalne saradnje Evropske unije u finansijskoj perspektivi 2014-2020. godine i da ih uključi u proces izrade strategija programa prekogranične saradnje za finansijsku perspektivu 2014-2020. godine.

Kako bi uzela u obzir komentare i sugestije što većeg broja organizacija, Kancelarija za evropske integracije je omogućila svim organizacijama civilnog društva članicama SEKO mehanizma da komentarišu nacrte strategija programa prekogranične saradnje za finansijsku perspektivu 2014-2020. godine. Relevantna dokumenta su dostavljena organizacijama preko vodećih SEKO organizacija, a rok za davanje pisanih komentara je utorak 20.5.2014. godine.

Vaše komentare i sugestije možete poslati na sledeću e-mail adresu: cbc@seio.gov.rs.

Ovde možete preuzeti prezentacije sa radionice:
Programi prekogranične saradnje 2014-2020
Strategija programa prekogranične saradnje - tematski prioriteti

Komentari

Nema komentara na ovaj članak. Zašto ne biste bili prvi i dodali svoj komentar pomoću forme dole.

Ostavite komentar

Komentarisanje je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima. Registrujte se ili se prijavite odmah, da biste ostavili komentar.