Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Učešće OCD u programiranju programa prekogranične saradnje za novu finansijsku perspektivu

U ponedeljak, 12. maja 2014. godine u Palati Srbija održana je Konsultativna radionica - informisanje o napretku u procesu pripreme programa prekogranične saradnje za finansijsku perspektivu 2014-2020, koji je organizovala Kancelarija za evropske integracije.

Osnovini cilj radionice je da informiše predstavnike organizacija civilnog društva o novinama u programima prekogranične i transnacionalne saradnje Evropske unije u finansijskoj perspektivi 2014-2020. godine i da ih uključi u proces izrade strategija programa prekogranične saradnje za finansijsku perspektivu 2014-2020. godine.

Kako bi uzela u obzir komentare i sugestije što većeg broja organizacija, Kancelarija za evropske integracije je omogućila svim organizacijama civilnog društva članicama SEKO mehanizma da komentarišu nacrte strategija programa prekogranične saradnje za finansijsku perspektivu 2014-2020. godine. Relevantna dokumenta su dostavljena organizacijama preko vodećih SEKO organizacija, a rok za davanje pisanih komentara je utorak 20.5.2014. godine.

Vaše komentare i sugestije možete poslati na sledeću e-mail adresu: cbc@seio.gov.rs.

Ovde možete preuzeti prezentacije sa radionice:
Programi prekogranične saradnje 2014-2020
Strategija programa prekogranične saradnje - tematski prioriteti

Comments

No comments on this article. Why not be the first and add your own comment using the form below.

Leave comment

Commenting is restricted to registered users. Register or login now to add a comment.