Strateška dokumenta

 

Publikacije

 

Korisni linkovi

Objavljen poziv KEI za odabir novih SEKO organizacija

Poštovane vodeće SEKO organizacije,

Objavljen je Poziv KEI organizacijama civilnog društva za prijavu za odabir Sektorskih organizacija civilnog društva (SEKO). Cilj novog poziva jeste prevazilaženje izazova dosadašnjeg funkcionisanja SEKO mehanizma, a da se u isto vreme pojača uticaj pozitivnih iskustava i primera iz dosadašnjeg funkiconisanja SEKO mehanizma. U materijalu za novi poziv organizacijama je jasno definisan mandat SEKO mehanizma, ciljevi, rezultati, zainteresovane strane, njihove uloge i odgovornosti, kako bi se doprinelo povećanju efikasnosti i efektivosti mehanizma, tako da odgovara potrebama i interesima svih stejkholdera u procesu programiranja i upotrebe IPA fondova.

Sva potrebna dokumentacija za prijavu se može pronaći na sledećem linku: http://www.seio.gov.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8.39.html?newsid=1716. Poziv će biti otvoren do 20. juna 2014. godine .

Na sajtu KEI je dostupan baner, pa zainteresovane organizacije mogu da ga preuzmu ukoliko žele da ga postave na web-sajtu organizacije.

Pozivaju se sve zainteresovane organizacije da ovaj poziv objave na svojim sajtovima, kao i da vest o otvorenom pozivu prošire preko svojih internet platformi.

Comments

No comments on this article. Why not be the first and add your own comment using the form below.

Leave comment

Commenting is restricted to registered users. Register or login now to add a comment.